Rólunk

A világ globális - az élet lokális

www.nyiregyeik.hu mobilalkalmazás - a helyi kapcsolatokért

Miért?

Mert hiszünk abban, hogy egy városi mobil alkalmazás, az internet és a helyi közösségi kapcsolatok összekötése, soha nem tapasztalt fejlődést hozhat egy város gazdasági és közösségi életébe.

Hogyan?

Lelkesen, vidáman, kitartóan, együttműködést, partnerséget keresve, támogatást adva, közösségeket inspirálva és összekötve. Értékalapon, az élő, személyes igények felderítését és az emberi kapcsolatokat szem előtt tartva.

Mit?

Saját oldalt üzemeltetve, FB közösséget építve, városi applikációt működtetve. Közvetlen kapcsolatot teremtve a városi kereslet és kínálat között. Elemzünk, értékelünk, tervezünk, megvalósítunk, támogatunk.

Kikkel fogsz együttműködni,
ha partnerünk leszel?

Jelentkezz ingyenes tanácsadásunkra!

Viski Ádám

A képi megjelenések felelőse vagyok. Szeretem az alapos és kreatív munkát. Nem kapkodok el semmit. Videó és fotó! Ez a területem!

Moldván Katalin

Mediátor, coach, online marketing "időnyerő".

Azért tevékenykedem, hogy mindenki megtalálja a számára ideális megoldásokat. Lételemem a szabadság. 

Célom mások időhöz segítése.

Kálmándi Sándor

Kedvenc területem az online marketing, különösen a közösségi média felületei. Speciális érzékem van a nem szokványos megoldásokhoz! 
A közösségi felületek alapos ismerete az online értékesítés új lehetőségeit rejti.
A gyors és egyszerű megoldások híve vagyok. 

Miben fogunk neked segíteni?

Személyre szabottan,
amiben csak szeretnéd!

Mindenképpen megtaláljuk a számodra legideálisabb megoldást!
Ha látjuk, nem mi kellünk neked, megtaláljuk a te emberedet!

Ingyenes tanácsadás

Úgy érzed, egyedül nem megy. Elakadtál a vállalkozásodat illetően. Tudod, érzed, látod, hogy lépni kellene az online marketing irányába, de kevés a tudásod, sokat csalódtál már. Várunk! Közösen megválaszoljuk a kérdéseidet, megtaláljuk a megoldást, és aztán dönthetsz!

Élő bemutatók

Mivel megoldásaink újszerűek, mivel az élő kapcsolatok hívei vagyunk, ezért rendszeresen találkozhatsz velünk élő bemutatóinkon, ahol gyakoraltias és érthető információkat kapsz a vállalkozásod marketingjével kapcsolatos kérdésekre!

Képzések

Azok, akik szeretnék tudásukat fejleszteni, és maguk kezükbe venni a vállalkozásuk elindítását vagy fejlesztését, jelentkezhetnek kézpéseinkre, ahol közösen találjuk ki a miérteket, a  hogyanokat és a mit!

Stratégiai tervezés

Ha azt szeretnéd, hogy csak veled foglalkozzunk, és minden tudásunkat csakis a te céged fejlesztésének szolgálatába állítsunk, és közösen találjuk ki, hogyan mehetne még jobban a cégednek, vagy hogyan álljon talpra, akkor ez az ajánlatunk neked szól!

KIvitelezéses szolgáltatások

ÉS végül, ha se kedved, se időd egyedül megoldani a marketinged fejlesztésével kapcsolatos tennivalókat, és szívesen vennéd, ha csak az eredményeket kellene élvezened, válaszd a széleskörű kivitelezéses szolgáltatásunkat! Online marketing, közösségi média, egyedi szoftverfejlesztés!

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid
és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot!